OPINIE KLIENTÓW

PRODUCENT OŚWIETLENIA - OPINIE

Nasi Klienci – to dla nich konstruujemy i produkujemy nasze oprawy oświetleniowe. Ich opinia jest zawsze bardzo cenna. Rozwijamy nasze produkty słuchając potrzeb użytkowników, uwzględniając Ich oczekiwania. Dobre opinie Klientów są dla nas potwierdzeniem sensu naszej codziennej pracy.

PRODUCENT OŚWIETLENIA - OPINIE

OSM Włoszczowa

Włoszczowa, 08.03.2018

„Niniejszym w imieniu firmy Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska z siedzibą we Włoszczowie, pragnę udzielić referencji firmie TheusLED „TNC INVESTMENTS” Sp. z o.o. sp. k”

Merida Sp. z o.o.

„W imieniu firmy Merida sp. z o.o z siedzibą we Wrocławiu mam przyjemnopść polecić firmę Theusled TNC Investments sp. z o.o sp. k. jako profesjonalną i innowacyjną.”

Jelenia Plast Sp. z.o.o.

Jelenia Góra, 15.01.2018

„Reprezentując firmę Jelenia Plast Sp. z o.o. – producenta artykułów gospodarstwa domowego oraz artykułów ogrodniczych z tworzyw sztucznych, rekomenduje firmę Theusled TNC Investments Sp. z o.o. sp. k.”

Arjohuntleigh Sp. z o.o.

Komorniki, 02.07.2018

„W imieniu ARJONHUNTLEIGH POLSKA SP. Z O.O. o międzynarodowym zasięgu, informuję, że wraz z firmą THEUSLED „TNC INVESTMENTS” SP. Z O.O. SP. K” przeprowadziliśmy modernizację oświetlenia na hali produkcyjnej w Komornikach.”

Elda-Eltra Elektrotechnika S.A.

„Niniejszym, w imieniu firmy ELDA-ELTRA ELEKTROTECHNIKA SPÓŁKA AKCYJNA, pragnę udzielić najlepszych referencji firmie TheusLED TNC INVESTMENTS sp. z o.o. k. za profesjonalne podejście i solidnie…”

Gemo Silesia Sp. z o.o.

Jelenia Góra, 15.01.2018

„Firma GEMO-SILESIA SP. Z O.O. z siedzibą w Chorzowie niniejszym pragnie udzielić rekomendacji firmie THEUSLED „TNC INVESTMENTS” SP.Z O.O. SP.K., która spełniła wszystkie nasze wymagania względem oświetlenia i jakości obsługi.”

Aluprof S.A.

„Po przeanalizowaniu wielu ofert zdecydowaliśmy o modernizacji oświetlenia wybierając firmę Theusled TNC Investments Sp. z o.o. sp. k. z siedzibą w Warszawie.”

Alnor – Systemy Wentylacji Sp. z o.o.

Wola Mrokowska 08.02.2016

„Zastosowanie nowoczesnego oświetlenia LED zdecydowanie ograniczyło koszty energii elektrycznej i jednocześnie podniosło komfort i bezpieczeństwo pracy ”

Stelmet S.A.

Zielona Góra 08.02.2016

„Firma GEMO-SILESIA SP. Z O.O. z siedzibą w Chorzowie niniejszym pragnie udzielić rekomendacji firmie THEUSLED „TNC INVESTMENTS” SP.Z O.O. SP.K., która spełniła wszystkie nasze wymagania względem oświetlenia i jakości obsługi.”

Swiss Krono Sp. z o.o.

Żary 15.11.2015

„Oprawy ledowe Prometheus są produktem wysokiej klasy, ich dotychczasowa eksploatacja potwierdza słuszność naszego wyboru, prace instalacyjne zostały wykonane zgodnie z harmonogramem. ”

Vorwerk Autoteck Polska Sp. z o.o.

Brodnica 20.03.2016

„Zastosowanie nowoczesnego oświetlenia LED zdecydowanie ograniczyło koszty energii elektrycznej i jednocześnie podniosło komfort i bezpieczeństwo pracy ”

Bądź na bieżąco

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTER'A!

INWESTYCJA, KTÓRA SIĘ OPŁACA

OŚWIETLENIE
PROMETHEUS

ZWYKŁE OŚWIETLENIE PRZEMYSŁOWE

SZYBKI KONTAKT

Formularz kontaktowy

Przewiń do góry

Odbierz PORTFOLIO PRODUKTÓW zapisując się w poniższym formularzu

Po zapisaniu się, natychmiast otrzymasz dostęp do materiałów.